Fie că ești elevstudentpărintevoluntar sau reprezentant al unei companiiHour of Code este cadrul perfect în care poți face ceva pentru educație.

UPIR a obținut Premiul Cisco Networking Activity pentru excelență în activitate pentru anul 2017-2018.

Premiul a fost înmânat în octombrie la întâlnirea anuală de la Marrakech, în Maroc. 

certificat

UPIR a instruit cca. 950 de profesori care au devenit Instructori pentru Academii Locale în peste 120 de școli din toată România.

Programul va continua și în anul școlar 2018-2019.

În zilele de 5 și 6 septembrie 2018, la școala gimnazială „Horea Cloșca și Crișan” din Brad, județul Hunedoara, a avut loc o sesiune de instruire pentru profesori, în proiectul finanțat integral de BitDefender.

Album foto

Sesiunea a avut loc în ziua de 4 septembrie 2018 și a constat în prezentarea principalelor proiecte ale UPIR în sprijinul elevilor și al profesorilor ce predau Informatică și TIC.

Album foto

Noua serie a Gazetei de Informatică îşi propune să se concentreze asupra unor aspecte care îi vor ajuta pe tinerii informaticieni să devină adevăraţi specialişti în tehnologia informaţiei. Vor fi prezentate limbaje de programare noi, vor fi descrise cele mai cunoscute tehnologii care permit creare de aplicaţii Web sau pentru dispozitive mobile şi nu în ultimul rând va fi prezentat domeniul Internet of Things, care, probabil, va avea o dezvoltare explozivă în următorii ani.

Revista poate fi găsită la această adresă şi este sprijinită de UPIR.