Pentru înscrierea în Uniunea Profesorilor de Informatica din România vă rugăm să completaţi formularul de aici.

Cotizatia pentru 2019 este de 50 RON.

Plata cotizaţiei şi/sau sponsorizările se fac în următorul cont:

Asociatia U.P.I.R.
RO 03 BTRL 0010 1205 U00031XX
Banca Transilvania Alba Iulia

Donaţi 2% din impozit pentru sprijinul UPIR!

Contribuţia dvs. va folosi pentru sprijinul performanţei, perfecţionare, îmbunătăţire curricula etc.
Puteţi descărca documentul aici.

tech kitesPrin Tech Kites, program dezvoltat de Ateliere Fără Frontiere și susținut de BRD - Groupe Société Générale, UPIR(Uniunea Profesorilor de Informatica din Romania) a sprijinit dotarea a 10 unități de învățământ din Caraș-Severin, Dolj, Hunedoara, Vrancea și București cu 150 de calculatoare recondiționate. Cele 6 școli gimnaziale și 4 licee beneficiare ale donației au fost selectate de UPIR pentru că pot dezvolta un mediu educațional care să conducă la performanțe ale elevilor în zona STEM, dar le lipsesc echipamentele IT necesare.

Datorită programului Tech Kites, elevii care fac parte din echipa de robotică LTCDMNrobotics a Liceului Tehnologic „Clisura Dunării” din Moldova Nouă își pot implementa acum proiectele și se pot pregăti mai bine pentru competițiile viitoare.

Află mai multe despre programul Tech Kites, parte din platforma #EduClick, și restul beneficiarilor aici: http://bit.ly/TechKites2020

 

UPIR a obținut pentru al patrulea an consecutiv recunoaștere internațională pentru participarea cu succes în programul Cisco Networking Academy, pentru promovarea competențelor digitale în mediul educațional. Premierea a avut loc în cadrul unei ceremonii oficiale în cadrul "Partner summit" care a avut loc la Lisabona în Octombrie 2019.

diplome

Emil Onea – Vicepreședinte Uniunea Profesorilor de Informatică din România

 

Concursul de rețelistică și programare AcadNet, ajuns la ediția 14 va fi de anul acesta “Olimpiada de informatică practică-AcadNet”.
Concursul național InfoEducație. cel mai popular concurs practic de informatică aplicată din România este acum olimpiada națională înscrisă în lista oficială a MEN. Este în același timp și cel mai longeviv în peisajul competițiilor La vârsta de 27 de ani, organizat în același loc din Vrancea: Tabăra Gălăciuc, poartă acum numele de Olimpiada de inovare și creație digitală-Infoeducație”.
.